Vermaat Auto Berging

+31 (0)181 393 753

     
 
 
Home
|
Pechhulp / Berging / Auto transport
|
Contact
 
 

Pechhulp, Banden- en Accuservice

Vermaat Auto Berging voert pechhulpverlening uit voor verzekeraars, leasemaatschappijen en merkenservice. Al onze pechhulpverleners hebben een autotechnische opleiding en kennen de weg onder elke motorkap. Ze verstaan hun vak en hebben 'gouden handjes' als het om repareren gaat. Mochten we het voertuig toch niet ter plaatse kunnen repareren kunnen wij u direct met onze bergingsvoertuigen transporteren naar onze werkplaats.

De pechhulpvoertuigen bevatten alle middelen en diagnoseapparatuur om u snel weer op weg te helpen. Wij hebben een ruime selectie nieuwe accu`s en autobanden op voorraad.

Wilt u geen lidmaatschap bij een autohulpdienst of pechhulpverzekering afsluiten, maar toch op adequate en vakkundige pechhulp kunnen rekenen? Bel dan met problemen ons 24/7 alarmnummer +31 (0)181 322 470.

Ook bij pechhulp, banden- of accu probleem helpen wij u vooruit!

In opdracht van diverse alarmcentrales en verzekeraars voert Vermaat Auto Berging bergingen van alle soorten motorvoertuigen uit. Ons werkgebied is voornamelijk regio Rotterdam-Rijnmond, Maasvlakte en Flakkee. Uiteraard bieden wij u onze diensten ook landelijk aan.

In Rotterdam-Rijnmond is om een optimale doorstroming te hebben het Westland Incident Management ingevoerd. Dit houd in dat autobergers binnen 20 minuten aanwezig moeten zijn op de pechlocatie of bij een ongeval. Om dit te realiseren rijden er dagelijks 14 van onze bergingsauto's door de gehele regio.

Heeft u pech of een ongeval? Bel ons alarmnummer +31 (0)181 322 470. Wist u dat berging en transport van uw auto altijd gedekt is via uw autoverzekering? Ongeacht de schuldvraag. Wij helpen u vooruit!

Voor het transport van uw auto, bedrijfswagen, motorfiets, heftruck of caravan bent u bij Vermaat Autoberging aan het juiste adres. Voor diverse auto- en garagebedrijven zijn wij de huistransporteur door geheel Nederland en Europa. Of het nu gaat om direct of planbaar transport en één of meerdere auto`s.

In heel Europa zijn wij een betrouwbare transportpartner, alle door ons getransporteerde voertuigen zijn tijdens transport verzekerd via onze uitgebreide transportverzekering.

Auto te vervoeren van A naar B? Vermaat autoberging helpt u ook hierin vooruit! Bel 24/7 onze transportplanning op tel:
+31 (0)181 393 753.

 

 
    

Contact:

Bergingscombinatie Zuid-West
Vermaat Auto Berging
Stephensonweg 6
3225 LW  Hellevoetsluis


T. +31 (0)181 393 753
A. +31 (0)181 322 470
E. info@bczw.nl

 Technical/Graphical design VDLX. (c) vermaat 2016, Alle rechten voorbehouden
Bergings Combinatie Zuid-West